26 Mart 2009 Perşembe

Medya Amacına Ulaştı, Herkes Memnun

Dikkat ederseniz, Lincoln haberleri bir anda kesildi. Şimdi de soğutma işlemi başladı gibi görünüyor. Pazartesi günü Cassio'nun dönüşünü iştahla bekleyenler vardır, eminiz. Cezalar havada uçuşacak, Lincoln rest çekecek ve bu iş burada bitecek diye.

Biz hala üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Daha fazlasını da yapabiliriz. Birileri, Lincoln'e özel muamele yaptığımızı düşünüyor olabilir. Bu iddiada haklılık payı da olabilir. Bu kişilerin kendilerine sorması gereken soru "neden?" olmalı. Lincoln neden önemli?

Yan taraftaki anketler bu sorunun cevabını biraz netleştirebilir belki.

Hatalardan geri dönme zamanı geldi. Akil birilerinin bu kısır tartışmaları bitirip, Galatasaray'ın elindeki bütün değerlere sahip çıkmasını öğütlemesi zamanı geldi.

Bakmakta fayda var: http://www.galatasaray.org/gsdergi/roportajlar/haber/3222.php

9 yorum:

Murat1905 dedi ki...

Hacettepe maçı ilk yarı bitti 2 dakika içinde bakmadan 2 tane %100'lük asist birini Baros diğerini Yaser kaçırdı. Bu adamı çekemeyenler başta Haldun Üstünel ve Adnan Polat olmak üzere Galatasaray düşmanlarıdır. Giderse bir daha takımımın maçını izlemem.

gltsry dedi ki...

Arkadaşlar sürekli Galatasaray'ın gönderilecek futbolcuarı arasında Lincoln de gösteriliyor.bu ihtimal ne kadar güçlü ya da zayıf bilemiyoruz ama oyuncumuzun her duruma hazırlıklı olarak arkasında durmalıyız.ne yapabiliriz bilmiyorum tek bildiğim daha güçlü ARKASINDA DURMAMIZ GEREKTİĞİ.

Kaçımız tam anlamıyla elimizde ne kadar değerli bir oyuncu olduğunun farkındayız? Medyanın,takım içinden bazı kişilerin ayak oyunları ve çirkinliklerine yem edilmeyecek kadar önemli ve özel bir oyuncu LİNCOLN.Takım içi çekişemeler,kıskançlıklar,medya tezgahlarına kurban mı verceğiz göz göre göre?

Kulübü e-mail yağmuruna tutmak mı,internetten sesimizi duyurmak mı her neyse bir an önce sesimizi yükseltmeliyiz.Artık çok geç dememek,arkasından ''ah'' çekmemek için kıymetini bilelim ve arkasında duralım.Onsuz bir takım istemediğimizi,Galatasaray'ın 10'nla çok daha güzel olduğunu ve 10na ihtiyacı olduğunu herkese duyuralım...

shenem dedi ki...

Lincoln gitmesin!!!sonuna kadar Lincoln'ün yanındayız!! bloğumda da yazmıştım zaten bir yazımda:)

gltsry dedi ki...

26 martta atılmış bu post ve bu başlık.ama en çok şuana uyuyor ''medya amacına ulaştı,herkes memnun''...

evet sevdiğim(artık emin değilim bundan) şu oyunda sevdiğim herkes birbir gitti.önce ümit davala sonra skibbe ardından meira ve lincoln...zaten bu saydıklarım yüzünden yaşadık o rezalet,kepaze sezonu.herkes rahatlamıştır artık.kupaların önündeki engeller kalktı.onlar yüzünden alamamaıştık ya uefa kupasını yoksa biz gişeleri geçmiştik caaaanıımm!!!
etrafa küfürler savuran hipnozla uyutulmuş galatasaray taraftarı da rahatlamıştır.hani adam değildi ya lincoln onlara göre.12 nisandaki o iğrenç derbide herkes birbirini yerken kavgaya karışmadı diye kızmışlardı ya o zaman anlamışlardır adam olmadığını(!).tabii o rezillikte birbirine vuran delikanlılığın kitabını yazmış adamlar duruken ne haddine lincoln'nün adamlık,ona pas atmayanların fesatlıkları yanında,kaptanlığı sorun eden,herkes daha fazla sorumluluk alsın diye maçlardan sonra ince ayar verdiğini zanneden cin fikirli takım arkadaşlarının yanında,karekterli yabancılar da olsa keşke tıpkı yerliler gibi diye giderayak son kurşunlarını sıkan karekter analizcisi hocaların yanında hele hele fesatlığın kitabını yazmış hakanların(ünsal,şükür) yanında adamlıkta söz mü söyleyebilir lincoln.onlar adam bu memlekette.bu ikiyüzlü,sahtekar,çıkarcı,rezil,kepaze çamura batmış türk spor basının değerli adam(!) kalemleri karşısında kendini beğendiremedi lincoln tabii.hele erdoğan arıca gibi bir insan karşısında yapması gerekeni yapamadı,ne cürret top sektirmeye kalktı.ne haddine lincoln'nün arıca nın gururunu rencide etmek.ki öyle bir gururki fener 7 atar tık yok..

hayat işte be lincoln.fazlasın sen türk spor dünyasına.carlos hakeme su döker o şaka yapmıştır muhakkak ne de olsa o sempatik ya!!! volkan azgını sana öldüresiye tekme atar o delikanlı türk genci ya o haklı çıkar.öyle bir delikanlılık ki bir yerlerini taraftara mesaj diye kullanırken evde uuttuğu delikanlılık.dedim ya fazlasın bu delikanlı(!) ortamda topuk paslarınla,no look paslarınla tüm futbol sihirbazı,sanatçısı halinle fazlasın.arkasında kazan kaynayan takım otobüsünün arkasında artık çorba mı kaynar güveç mi pişer ilgilenmiyorum.takım otobüsüne de içindeki kıskanç,fesat,kötü niyetli,dedikoducu insanlara da yeni avlarında başarılar diliyorum.kellesini kaynatacak yeni bir adam muhakkak ki düşer kucaklarına.afiyet olsun şimdiden.eski galatasaraylı(!)ünvanıyla sağ da solda takım ruhundan,yerlilerden dem vurup popülist söylemin dibine vurup yine malum otobüsün malum arka kısmından haberler uçuran, kurdukları cümle sayısı lincoln'süz 30 dan 10 a düşecek olan futbolcu eskilerine de kolay gelsin bu ulvi görevlerinde!!!


umarım almanyaya dönersin de izleme şansımız olur seni LİNCOLN.bu bloga yorumlar yazan tüm gerçek futbol aşığı insanlar ve ben ha birde muhakkak baros üzgündür.bu kadarız topu topu işte.seni takımımda tekrar parçalı içinde görme şansımı kaybettim.adını yazdıramadan formama,bir kere bile lincoooln lincoolnn seslerine sesimi katamadan gidiyorsun burdan.artık eskisi kadar sevmiyorum bu oyunu.sen gitiğine göre daha fazla bu çirkinliğe katlanmaya gerek yok.

yolun açık olsun CASSİO,biz seni çok sevdik ve adım kadar eminim sen de bizi...durup durup şu şarkıyı mırıldanacağım ali sami yen e çıkan her içinde sen olmayan 11'i gördüğümde;
sen yoksan her şey eksik,sen varsan her şey tamam...

Adsız dedi ki...

Bu olayda suclu olan yonetim: Lincoln'un nasil bir oyuncu oldugu biliniyordu...Sorunsuz oyuncuyu bende oynatırım bir insanın yonetimi hocalığı sorunlu oyuncularla çalışırken belli olur...

Ok. Lincoln gitsin ama peki maclarda ona pas vermeyenler ne olacak!..

Adamın başına gelmeyen kalmadı: saha içinde Volkan kazmasından dayak yedi erdoğan arıca denilen teknik direktör bozuntusundan keza öyle...kimse yanına gitmedi, yonetim yeterli tepkiyi göstermedi hatta kabzımal bey top sektirdiğ için bunu hakettiğini bile söyledi...Basın aç kurtlar gibi saldırdı...Şimdi de aynı şeyi yine yapıyorlar Lincoln butun sezon yatmış mış(bu adam bu yıl asist kralı değil mi?) ama bilmem ne kadar para almış mış oysa Arda'ya kaptanlık bile verilmemişmiş...Oysa ki Arda, OT'un teklifini reddetmişmiş...Bence Arda basından etkileniyor ve bazı maçlarda Lincoln'e pas vermedi...Ve Hasan Sas, arkadaslarıyla halı saha macında bile Lincoln'nun aldığı parayı konu ediniyor.

Ok. Lincol gitsin peki bu takımda Hakan Şükür'e laf taşıyan oyuncular ne olacak?..Her hafta Hakan Şükür takım otobüsündeki dedikoduları ekrana taşıdı: kimse ne yapıyorsun demediği için adam artık yabancı düşmanlığı yapmaya başladı: Türk oyunculara gereken ilgi gösterilmiyormuş oysa yabancılar gelip geçiciymiş...Oysa, Hagi bizim için gelip geçmedi...

Adsız dedi ki...

bu ülke yetenekli oyunculara tahammul edemiyor...alışmışlar kaleciyle karşı karşıya kaldığında topu dışarı atan yetenekler...ben artık serie A'yı takip edeceğim...Livorno yeniden Serie A'ya döndü...Ayrıca, eğer formanın arkasında Ülker ya da başka bişey yazacak olursa bu yıl forma almayacağım...

Adsız dedi ki...

bugun milliyet internette bir haber var: güya Sheva Hakan Şükür ve Hasan Şaş ile görüşmüş...Hangi dilde konuşmuşlarsa...Sheva bazı kluplerin oyuncu parası odemediğini o nedenle Turk ligine gelmek istemediğini soyleyip FB'yi sormuş. Onlarda kefil olmuşlar...
Haberde isim yok, zaten haber adı altında yorum var...Yonetim bunlara nasıl tepki göstermez...

Ayrıca ben artık 2000 yılı kadrosunda olup da vefa arayan oyuncularımızdan bıktım, yeter artık...

Adsız dedi ki...

Seni çook özledik Cassıo.
Biliyorum yalnız değilim, biliyorum özleyen bir ben değilim.O yüzden diyorum ya çok özledik.Çok!
Keşke her şey kötü bir rüya olsa ve hep beraber uyansak :( Sensiz her şey eksik...

gltsry dedi ki...

LINCOLN'ü çok özleyen ve onu Galatasaray'da tekrar görmek isteyen herkes aşağıdaki linklere tıklayıp ' ben de varım..' diyerek destek verebilir.Belki hiçbir işe yaramayacak, sesimizi kimse duymayacak ama biz yine de bağıralım bakarsınız duyulur ansızın.
LINCOLN'ü tekrar parçalı içinde görmek istiyoruz!


http://lincolnfan.com/imza/

http://www.facebook.com/pages/Lincoln-Geri-Donsun-/182922316089